Vragen?

 

Ik heb het aanvraagformulier ingevuld, maar wil er toch van af zien, wat nu? 

Het invullen van het aanvraagformulier is geheel vrijblijvend, het verplicht je dus toch niets. Wanneer je al een afspraak hebt gemaakt met de Resultaat Makelaar en er al werkzaamheden zijn verricht, zullen er wel kosten in rekening worden gebracht. 

Wat gebeurt er als ik toch besluit om niet te kopen?

Besluit je de koop te annuleren ná akkoord, dan brengen wij € 250,- annuleringskosten in rekening.

Ik wil graag een bouwkundige keuring uit laten voeren op mijn toekomstige woning, doen jullie dat ook?

De Resultaat Makelaar is niet bevoegd om bouwkundige keuringen uit te voeren. Dit moet gedaan worden door een bouwkundig specialist. De Resultaat Makelaar kan je wel helpen om een bouwkundig specialist te vinden. Je dient hierbij wel rekening te houden met een meerprijs.

Is de courtage van de Resultaat Makelaar inclusief BTW?

Ja, in de makelaarswereld is het gebruikelijk om de courtage inclusief btw te presenteren. Onze makelaarscourtage is dus ook inclusief 21% btw.

Hoe weet ik dat de Resultaat Makelaar in mijn belang handelt?

Het makelaarscourtage bij de Resultaat Makelaar is afhankelijk van het onderhandelingsresultaat. Hoe groter het verschil tussen vraagprijs en aankoopprijs, hoe hoger het makelaarscourtage en hoe groter het voordeel voor jou. Jouw belang is het belang van de Resultaat Makelaar.

Overige vragen

Voor overige vragen kun je ons contactformulier gebruiken of telefonisch contact met ons opnemen via het nummer 088-4303023.