Informatie

 

Wanneer je een huis gaat kopen of verkopen, dien je hier goed over na te denken. Het is immers niet iets dat je zomaar kunt doen. Jouw financiële toekomst hangt hier voor een groot deel van af. Uit onderzoek van de Vereniging Eigen Huis is gebleken dat het inschakelen van een aankoopmakelaar er voor zorgt dat er betere resultaten worden geboekt dan wanneer je zelf gaat onderhandelen.

De kosten van een aankoopmakelaar

Het inschakelen van een aankoopmakelaar brengt kosten met zich mee. Meestal vraagt een aankoopmakelaar een percentage van de aankoopprijs als courtage. Dit percentage varieert tussen de 1% en de 1,85%. Dit houdt in dat hoe minder de makelaar van de aankoopprijs weet af te dingen, hoe hoger zijn courtage is. Deze instelling zal de makelaar dus niet motiveren om bij de onderhandelingen tot een zo laag mogelijke prijs te komen.

Bij de Resultaat Makelaar wordt geen courtage berekend aan de hand van de aankoopprijs. Bij ons is het belangrijk dat je een zo laag mogelijke prijs voor jouw woning betaalt. Onze courtage is dan ook afhankelijk van het onderhandelingsresultaat. Je betaalt bij ons slechts 10% van het verschil tussen de vraagprijs en de uiteindelijke aankoopprijs (deze 10% bonus wordt in stappen afgebouwd naar 3% bonus). Omdat onze makelaars ook zo veel mogelijk willen verdienen, zullen zij voor jou het onderste uit de kan halen om een zo laag mogelijk aankoopprijs te realiseren. Jouw belang is ook ons belang!

De werkzaamheden van de Resultaat Makelaar:

Ook een Resultaat Makelaar inschakelen?

Vul dan geheel vrijblijvend ons contactformulier in.